ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σπανούλης:"Προσπάθεια να βρεθεί χημεία"

Σπανούλης:"Προσπάθεια να βρεθεί χημεία"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο τόνισε ότι η ομάδα ψάχνει να βρει την "χημεία" της και να προσαρμόσει το παιχνίδι της μέσα από τους αγώνες.

O γκαρντ της Εθνικής βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα και με 27 πόντους ήταν ο ηγέτης στη νίκη κόντρα στο Π. Ρίκο.

Η άμυνα και η "χημεία" είναι τα στοιχεία που στάθηκε ο Σπανούλης, και θεωρεί ότι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Το πλάνο ήταν να επιτεθούμε στους ψηλούς τους, να είμαστε δυνατοί στην άμυνά μας, κάτι που δεν κάναμε, δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Γι' αυτό είχαμε προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και κερδίσαμε την αναμέτρηση.

Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε "χημεία". Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τη "χημεία" μας. Δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε πολύ στην προετοιμασία, γιατί ενσωματωθήκαμε αμέσως έπειτα τις επίσημες υποχρεώσεις μας με τους συλλόγους μας. Οπότε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και τη "χημεία."

Όσο για την Νιγηρία που είναι η επόμενη αντίπαλός μας τόνισε: " Έχουμε το χρόνο να κάνουμε την ανάλυση και το σκάουτινγκ"

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ