ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εκτός δωδεκάδας Σλούκας, Καββαδάς

Εκτός δωδεκάδας Σλούκας, Καββαδάς
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας και ο Βασίλης Καββαδάς δεν θα είναι στη δωδεκάδα της Εθνικής μας για το Προολυμπιακό τουρνουά, όπως τους ενημέρωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Πριν από τη σημερινή (1/07) προπόνηση ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενημέρωσε τόσο τον Κώστα Σλούκα, όσο και τον Βασίλη Καββαδά, ότι δεν θα είναι στην τελική επιλογή και τους εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης του, ευχαριστώντας τους για την βοήθεια και την παρουσία τους στην προετοιμασία της Εθνικής.

Πλέον οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, όμως σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφαλίσει την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα επανενταχθούν και πάλι στις προπονήσεις.

Οι δώδεκα παίκτες, λοιπόν που θα πάρουν μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά είναι οι εξής: Ζήσης, Σπανούλης, Καλάθης, Μάντζαρης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Καϊμακόγλου, Πρίντεζης, Φώτσης, Μπουρούσης και Μαυροειδής.

Ζούρος: "Θα είμαστε έτοιμοι"

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιορδανία (2/07, 21:00), τονίζοντας αρχικά: " Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει μία πρεμιέρα σε κάθε διοργάνωση. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με το μικρό χρόνο προετοιμασίας και τον τραυματισμό του Μάντζαρη που είναι πλέον καλύτερα, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όπως πρέπει την πορεία μας στο Προολυμπιακό Τουρνουά".

Στη συνέχεια μίλησε για την Ιορδανία και τον τρόπο που αγωνίζεται: " Η Ιορδανία είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί πολλές σύνθετες άμυνες και ζώνη για να χαλάσει το παιχνίδι των αντιπάλων της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά για να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη".

Ο κόουτς της Ιορδανίας, Ταμπ Μπάλντουιν ανέφερε από την πλευρά του: " Για μας είναι μεγάλη πρόκληση απλά και μόνο η παρουσία μας εδώ. Ξέρουμε πως δεν είμαστε φαβορί, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Ξέρουμε τη δυναμική της ελληνικής ομάδας, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ