ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προκάλεσε Μίτσελ, Ιτούδη και Μπάνκι ο Κατσικάρης!

Προκάλεσε Μίτσελ, Ιτούδη και Μπάνκι ο Κατσικάρης!

Ο Φώτης Κατσικάρης αποδέχτηκε την πρόκληση του "ice bucket challenge" από τον κόουτς Εργκίν Αταμάν και με τη σειρά του προκάλεσε τους Μίτσελ, Ιτούδη και Μπάνκι! Δείτε το video...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν προκάλεσε χθες (20/8) σε "ice bucket challenge" τον Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, τον Μάικ Σιζέφσκι, αλλά και προπονητή της Εθνικής μας, Φώτη Κατσικάρη.

Ο Έλληνας τεχνικός σήμερα (21/8), λοιπόν αποδέχτηκε την πρόκληση, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί και με τη σειρά του προκάλεσε τον τεχνικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Μίτσελ, τον τεχνικό της Μιλάνο Λούκα Μπάνκι και τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη.

" Αποδέχομαι την πρόκληση από τον κόουτς Αταμάν και προκαλώ τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Μίτσελ τον Λούκα Μπάνκι κόουτς της Μιλάνο και Δημήτρη Ιτούδη προπονητή της ΤΣΣΚΑ", ανέφερε ο Κατσικάρης. Θα πρέπει να πούμε πώς τα χρήματα που συγκεντρώνονται από αυτή την κίνηση πηγαίνουν για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση ή αλλιώς Νόσος του Κινητικού Νευρώνα). Δείτε το video:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ