ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προ των πυλών της Εθνικής Ανδρών ο Μίσσας

Προ των πυλών της Εθνικής Ανδρών ο Μίσσας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μίσσας θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών, αυτός που θα την καθοδηγήσει στο EuroBasket 2017. Μένει να αποφασιστεί ποιοι θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό επιτελείο.

Με την επιστροφή του Γιώργου Βασιλακόπουλου από την Τσεχία, όπου βρίσκεται για το EuroBasket Women, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Μπορεί στο συγκεκριμένο ζήτημα να έχει παρατηρηθεί κωλυσιεργία, αλλά η αναμονή αναμένεται να λάβει τέλος στο εγγύς μέλλον, με τον Κώστα Μίσσα να αναλαμβάνει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει εργαστεί επί σειράς ετών στις εθνικές ομάδες της χώρας, είναι ο "εκλεκτός" για να διαδεχθεί τον Φώτη Κατσικάρη εν όψει του EuroBasket 2017! Γνωρίζοντας καλά τη βάση της Εθνικής Ανδρών, από την εποχή που συνεργάστηκε με τα περισσότερα παιδιά στην Εθνική Νέων Ανδρών στο παρελθόν, ο Κώστας Μίσσας θα κληθεί να επαναφέρει τη "γαλανόλευκη" στον δρόμο των μεταλλίων.

Αυτό που εκκρεμεί είναι να αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, κάτι το οποίο θα οριστικοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ