ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Να δείξουμε την ταυτότητά μας"

Πρίντεζης: "Να δείξουμε την ταυτότητά μας"

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε με προορισμό τη Ξάνθη και τις προσεχείς αναμετρήσεις με Τσεχία, Βοσνία και Ρωσία ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πως η ελληνική ομάδα θα παρουσιάσει στοιχεία από την αγωνιστική της ταυτότητα.

Η Εθνική Ανδρών ανεβάζει στροφές ενόψει της συμμετοχής της στο τουρνουά της Ξάνθης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά με τις Τσεχία (21/8, 21:15), Βοσνία/Ερζεγοβίνη (22/8, 21:15) και Ρωσία (23/8, 21:15).

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναχώρησε το μεσημέρι με τελικό προορισμό τη Ξάνθη ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας.

"Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και πλέον από τα ματς της Ξάνθης θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο διεθνής φόργουορντ λίγο πριν την απογείωση της ελληνικής ομάδας για την Αλεξανδρούπολη.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: "Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο. Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο «σφιγμένοι» από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ