ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Κοιτάμε τους εαυτούς μας"

Πρίντεζης: "Κοιτάμε τους εαυτούς μας"

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν δήλωσε προτίμηση σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους της Ελλάδας στα νοκ άουτ ματς. Τουναντίον, ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες διεθνείς κοιτάζουν τη δική τους απόδοση με στόχο να είναι πιο έτοιμοι όταν πρέπει!

Η Ελλάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Γ' όμιλο του 39ου Eurobasket και ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε ότι το αυριανό (10/9, 22:00) ματς με την Ολλανδία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διορθωθούν τα λάθη, ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας: "Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που μετά το ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήταν αρκετά δυνατή ομάδα η Σλοβενία. Είναι ισχυρή. Έπαιζε σχεδόν στην έδρα της. Έχουν καλούς παίκτες στο ένας εναντίον εντός και δημιούργησαν κάποια προβλήματα.

Σίγουρα, έχουμε κάποια κενά διαστήματα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά όταν παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση, με παιχνίδια κάθε μέρα σχεδόν, δεν είναι εύκολο να έχεις την επιθυμητή διάρκεια.
Πήραμε την πρώτη θέση και την πρόκριση. Με την Ολλανδία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, κάποια λάθη μας, ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δεν το προσπερνάμε το ματς με την Ολλανδία, δεν είναι αδιάφορο. Θέλουμε σε αυτό το ματς να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Θα κοιτάξουμε σοβαρά το παιχνίδι στους "16" όταν έρθει η ώρα. Δεν έχουμε καμία προτίμηση για τον αντίπαλο στους "16". Είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση, υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Όσο για την φάση των "8" ας μην προτρέχουμε, αλλά σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες και ιδιαίτερα ισχυρές στο δεύτερο γκρουπ, όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Σερβία φυσικά.

Κοιτάμε τον εαυτό μας, την δική μας απόδοση. Στόχος μας να είμαστε όσο το δυνατό γίνεται πιο έτοιμοι όταν πρέπει. Ξέρουμε και θυμόμαστε τι έγινε πέρσι. Από εκεί και πέρα κόντρα στη Σλοβενία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο είχαμε αδύναμα σημεία που πρέπει να τα διορθώσουμε. Μέσω βίντεο πρέπει να τα διορθώσουμε, γιατί μέσω προπόνησης, σε τόσο μικρό διάστημα δεν γίνεται".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ