ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πράδο: "Φαβορί η Ελλάδα"

Πράδο: "Φαβορί η Ελλάδα"

Ο Χοακίν Πράδο Μπράνιας μίλησε για τον αυριανό (3/7, 20:30) προημιτελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τη "γαλανόλευκη" ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Εφήβων.

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Εφήβων περνάει από... την Ισπανία, για την Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ (3/7, 20:30) τους "φούριας ρόχας" θέλοντας να βρεθεί στη ζώνη των μεταλλίων και να έχει, εν συνεχεία, δύο ευκαιρίες για να ανέβει στο βάθρο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Χοακίν Πράδο Μπράνιας, μίλησε για το συναπάντημα με τη "γαλανόλευλη" επισημαίνοντας πως " η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Εκτός ότι παίζει εντός έδρας, διαθέτει ένα δυνατό σύνολο και καλούς παίκτες. Ξεχωρίζω τους Σταμάτη, Χαραλαμπόπουλο και Παπαγιάννη που είναι στους 10 καλύτερους παίκτες του τουρνουά", για να προσθέσει:

" Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με ένταση στο παιχνίδι μας και να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στην επίθεση. Θα παλέψουμε για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα ημιτελικά. Δεν θέλω να αναλύσω τώρα την τακτική μας. Θα μελετήσουμε τις επόμενες μέχρι και το τζάμπολ του αγώνα το παιχνίδι της Ελλάδας και τα ατομικά στοιχεία των παικτών της".

Οι Ισπανοί μετρούν μόλις μία ήττα μέχρι τώρα στη διοργάνωση, αυτή από την Τουρκία (72-65) για τη δεύτερη αγωνιστική της α' φάσης. Από εκεί και πέρα έχουν νικήσει τις Κίνα (84-73), Αργεντινή (75-51) και Αίγυπτο (67-60), φτάνοντας στα προημιτελικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ