ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πλήρωσε" το κακό ξεκίνημα η Εθνική Νέων Ανδρών

"Πλήρωσε" το κακό ξεκίνημα η Εθνική Νέων Ανδρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ήττα ξεκίνησε η Εθνική Νέων Ανδρών το φιλικό τουρνουά της Ιταλίας, πληρώνοντας απέναντι στο Ισραήλ (81-68) την κακή της εκκίνηση.

Το κακό της ξεκίνημα "πλήρωσε" η Εθνική Νέων Ανδρών στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από το Ισραήλ (81-68) κυρίως γιατί δεν μπήκε συγκεντρωμένα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί από νωρίς στο -17, διαφορά που δεν κατάφερε να καλύψει στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου βελτίωσαν την εικόνα τους στην άμυνα στο γ' δεκάλεπτο, έριξαν τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα, αλλά δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από αυτό. Το -13 της ήττας ήρθε φυσιολογικά, την στιγμή που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους. Παρεμπιπτόντως, εκτός αποστολής έχουν μείνει ο Μιχάλης Λούντζης (θλάση στη γάμπα) και ο Βασίλης Χρηστίδης (ενοχλήσεις στη μέση).

Το Σάββατο η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει την Ουκρανία (1/7, 19:00), ενώ θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο φιλικό τουρνουά την Κυριακή (2/7, 21:30) με το παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία.

Διαιτητές: Μπαρτόλι, Μάφεϊ, Ντελ Γκρέκο

Τα δεκάλεπτα: 28-11, 51-31, 59-50, 81-68.

Ισραήλ (Κάτας): Κοέν, Νετανέλ 15, Ρούινα, Ζουφ, Μόσκοβιτς, Μπλατ 25, Χούμπερ 6, Ράμπινβιτς, Σαπίρ 6, Ναβόν 1, Κάπενμπεργκ 7, Ζούσμαν 16.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Μιλεντίγιεβιτς 4, Κόνιαρης 15, Φλιώνης 5, Παπαδάκης 5, Μουράτος 13, Σκουλίδας 3, Αντετοκούνμπο 2, Δίπλαρος 5, Αγραβάνης 5, Τάταρης 2, Καρράς 9.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ