ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιλάβιος: "Διαφορετική υπόθεση η Φινλανδία"

Πιλάβιος: "Διαφορετική υπόθεση η Φινλανδία"
WWW.SPORTACTION.RO

Παρά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη επί της Σλοβενίας στην πρεμιέρα του EuroBasket U18, ο Άλφης Πιλάβιος κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης της Ελλάδας στη διοργάνωση, απέναντι στη Φινλανδία (30/7, 16:45).

Η πρεμιέρα αποδείχθηκε εύκολη για την Εθνική Εφήβων στο EuroBasket U18 που διεξάγεται στην Σλοβακία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση της Σλοβενίας . Το δεύτερο παιχνίδι της "γαλανόλευκης", αυτό απέναντι στη Φινλανδία (30/7, 16:45) θα είναι πολύ πιο απαιτητικό, κάτι που παραδέχθηκε ο Άλφης Πιλάβιος (με το Νο9 στη φωτό) μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

" Το σημερινό παιχνίδι θα είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση", αναγνωρίζει ο φόργουορντ της ελληνικής ομάδας, για να προσθέσει πως " οι Φινλανδοί έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς η συνταγή δεν αλλάζει στα βασικά της συστατικά: Θα πρέπει να φανούμε το ίδιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι από την αρχή και σήμερα, αν θέλουμε να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση".

Σε ό,τι αφορά στην πρεμιέρα της Ελλάδας στη διοργάνωση, παραδέχθηκε πως " υπήρχε σίγουρα άγχος για την πρεμιέρα. Οφείλω να παραδεχθώ πως δεν περιμέναμε πως θα εξελισσόταν σε τόσο εύκολη υπόθεση η νίκη", για να καταλήξει: " Εμφανιστήκαμε έτοιμοι. Από την αρχή. Γι’ αυτό πιστεύω πως πήραμε το θετικό αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο".

Παρεμπιπτόντως, ο 18χρονος φόργουορντ ήταν η αποκάλυψη της Εθνικής Εφήβων στην πρεμιέρα απέναντι στην Σλοβενία, αφού είχε 16 πόντους (με 4/5 δίπ., 2/3 τρίπ., 2/3 βολ.), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 18'38'', μαζί με το δεύτερο καλύτερο "efficiency" μετά τον Δημήτρη Μωραΐτη (με 19).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ