ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέταξε για Λιλ η Εθνική

Πέταξε για Λιλ η Εθνική

Μετά το Ζάγκρεμπ... η Λιλ. Η Εθνική ομάδα πέταξε το πρωί της Παρασκευής (11/9) για τη Γαλλία, προκειμένου για τους νοκ άουτ αγώνες του Eurobasket. Στην ίδια πτήση βρίσκονταν οι οικογένειες των μελών της αποστολής.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας εγκατέλειψε το Ζάγκρεμπ μετά από μία εβδομάδα παραμονής, ταξιδεύοντας για τη Λιλ. Στην πόλη του γαλλικού βορρά θα διεκδικήσει η "γαλανόλευκη" την επιστροφή στον δρόμο των μεταλλίων, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τις οικογένειες να αποτελούν την κατάλληλη συνοδεία, ο Φώτης Κατσικάρης, το επιτελείο και οι παίκτες του επιβιβάστηκαν σε πτήση τσάρτερ της Aegean με προορισμό τη Λιλ. Εκεί όπου το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση επί γαλλικού εδάφους.

Θυμίζουμε πως η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/9, 15:30) με στόχο την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ παιχνίδι, μετά από έξι χρόνια. Η παρέα του Ματ Λοτζέσκι είναι άλλωστε υπολογίσιμος αντίπαλος για τη "γαλανόλευκη", με το stoiximan.gr να προσφέρει τη νίκη των Βέλγων σε απόδοση 6.50 .

Πέταξε για Λιλ η Εθνική
Πέταξε για Λιλ η Εθνική

Δείτε πλάνα από την αναχώρηση:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ