ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Περπέρογλου: "Δεν είναι πολλοί αυτοί που μας πιστεύουν"

Περπέρογλου: "Δεν είναι πολλοί αυτοί που μας πιστεύουν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στο Τορίνο ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (4/7) κόντρα στο Ιράν, για την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά που συμμετέχει η Εθνική μας.

Τις ιδιαιτερότητες του προολυμπιακού τουρνουά που αρχίζει την Δευτέρα (4/7) στο Τορίνο, τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, η οποία την Δευτέρα (4/7) θα αντιμετωπίζει το Ιράν.

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι, μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής, Γιάννη Μπουρούση, οι εμπειρότεροι παίκτες που διαθέτει ο Φώτης Κατσικάρης. "Σίγουρα είναι διαφορετικό τουρνουά και η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Ξεκινάμε αύριο με μια άγνωστη σχετικά ομάδα σε εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Μένουν τέσσερις αγώνες, στόχος μας είναι να περάσουμε στην Ολυμπιάδα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε" ήταν τα λόγια του άσου της Μπαρτσελόνα.

Για τα πως προετοιμάζει το μυαλό και το σώμα του γι’ αυτή την αποστολή τόνισε: "Είναι ένα ειδικό τουρνουά. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα υπάρχει ξεκούραση και όλα τα παιδιά έχουν έρθει να παίξουν αυτό το τουρνουά. Όπως προείπα είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να πέτυχουμε το στόχο μας. Δεν είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν σε εμάς, αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην Εθνική δεν υπάρχει παλιός και καινούργιος. Εμπειρία από τέτοια τουρνουά έχουν αρκετά παιδιά. Είναι μια ειδική κατάσταση, είναι τέσσερα παιχνίδια και η δυναμικότητα των ομάδων διαφέρει. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα από την αρχή γιατί όπως έχει δείξει το παρελθόν μπορείς να πέσεις θύμα έκπληξης".

Τέλος, όσον αφορά στο Ιράν και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον αυριανό αντίπαλο σχολίασε: "Οι προπονητές προσπαθούν να μας δώσουν να καταλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το πώς παίζει το Ιράν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα υποτιμήσουμε αυτό τον αντίπαλο και έχουμε και ακόμα ένα βίντεο να δούμε αύριο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ