ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πελαργοί: "Το Eurobasket για εμάς ξεκινά τώρα"

Πελαργοί: "Το Eurobasket για εμάς ξεκινά τώρα"

Οι Πελαργοί, οι οργανωμένοι οπαδοί της Εθνικής, εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως για εκείνους το Eurobasket 2017 ξεκινά ουσιαστικά τώρα. "Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για εμάς".

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Εθνικής, οι Πελαργοί, εδώ και χρόνια ακολουθούν πιστά την ομάδα μπάσκετ, σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος. Βρίσκονται και στο Ελσίνκι και εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία τονίζουν πως το Eurobasket ουσιαστικά για εκείνους ξεκινά τώρα, στέλνοντας μήνυμα στήριξης.

Η ανακοίνωση:

"Τη Ρωμιοσύνη (και την Εθνική ομάδα μπάσκετ) μην την κλαις!

Ογδόντα άνθρωποι, εραστές της Επίσημης Αγαπημένης, κλείσαμε το μακρινό αυτό ταξίδι από την Άνοιξη, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα μας, κυρίως, στα δύσκολα… Άλλωστε, 12 συναπτά έτη, σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη!

Έτσι λοιπόν και απόψε θα είμαστε όλοι στις θέσεις μας και, με όση φωνή μας έμεινε από τα προηγούμενα τρία βράδια, θα φωνάξουμε «Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!»

Ουσιαστικά, το Eurobasket για την ομάδα μας ξεκινά απόψε και έχουμε βαθιά πίστη ότι ενωμένη θα κάνει το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι της μαζί με τους «Πελαργούς» και στην Πόλη.

«Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για μας!»

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ