ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παππάς: "Βρίσκομαι εκεί που θέλω. Το απολαμβάνω"!

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στην Εθνική Ανδρών, τονίζοντας ότι το μόνο που έχει σημασία για αυτόν είναι ότι βρίσκεται με την ομάδα.

Ο Νίκος Παππάς χρειάστηκε να περιμένει αρκετά χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών - το μακρινό 2010 - για να ξαναφορέσει τα "γαλανόλευκα". Έδειξε πάντως σαν έτοιμος από καιρός, όντας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Ρουμανία.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, στάθηκε στην σωστή ατμόσφαιρα, ενώ τόνισε ότι βρίσκεται στον δρόμο που θέλει ο ίδιος και απολαμβάνει την παρουσία του στην Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι έπαιξε ξανά στην Εθνική Ανδρών έπειτα από 7 χρόνια: " Κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως έπαιξα για πρώτη φορά, αλλά είχα αγωνιστεί το 2010 σε ένα τουρνουά στην Κύπρο. Ωραία είναι... Μπάσκετ είναι έτσι κι αλλιώς. Ένα ακόμη παιχνίδι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα".

Για το αν βρίσκεται πλέον στον σωστό δρόμο: " Τον σωστό δρόμο τον κρίνω εγώ. Το σίγουρο είναι πως βρίσκομαι εκεί που θέλω. Φυσικά και ήθελα να βρίσκομαι εδώ! Πολλά πράγματα έπαιξαν το ρόλο τους. Ένας τραυματισμός, το ότι δεν ήμουν στα πλάνα κάποιων προπονητών. Αλλά ξέρεις κάτι; Για μένα έχει σημασία πως είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει, ξέρω τα παιδιά, το απολαμβάνω".

Για τα συμπεράσματα που βγήκαν από το πρώτο φιλικό της Εθνικής: " Εντάξει.. Ουσιαστικά ήταν ένα ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις δέκα ημερών. Κακά τα ψέματα για τον παίκτη η πεμπτουσία αυτού που κάνουμε είναι οι αγώνες. Αυτά ήταν τα κίνητρά μας. Ο αντίπαλος σίγουρα δεν ήταν ο πιο δυνατός, αλλά έχουμε δύσκολα φιλικά μπροστά μας".

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο στο "Δ.Τόφαλος" για τον αγώνα με την Ρουμανία: " Ήταν μια πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε με τέτοιο κόσμο, στο 100%, συχνά. Υπήρχαν πολλά παιδιά και πάρα πολλές οικογένειες, κάτι που ήταν διαφορετικό και σίγουρα το απολαύσαμε όλοι μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ