ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παππάς: "Ανακρίβειες του Κατσικάρη!"

Παππάς: "Ανακρίβειες του Κατσικάρη!"

Ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι ουδείς από τον Ομοσπονδία τον αναζήτησε τα τελευταία τρία χρόνια και δήλωσε πως είναι αδιανόητο για τον Φώτη Κατσικάρη να του καταλογίζει άρνηση ενώ ποτέ δεν είχε μιλήσει μαζί του!

Ο Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στους λόγους που άφησε εκτός προεπιλογής τον Νίκο Παππά , τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι " υπήρχε μια άρνηση του Νίκου προς το πρόσωπό μου. Έκανα προσπάθειες να βρούμε επαφή για να μιλήσουμε, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό".

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος με δήλωσή του στο Sport24.gr παρέπεμψε στον σύμβουλο των Εθνικών ομάδων, Κώστα Μίσσα , τοποθετήθηκε μέσω Facebook για τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, εξηγώντας ότι ουδέποτε μίλησε με τον Φώτη Κατσικάρη για ενδεχόμενη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα.

Η δήλωση του 26χρονου γκαρντ

"Ποτέ δεν ήμουν αρνητικός στο να παίξω για την Εθνική ομάδα. Αντιθέτως περίμενα πως και πως την κλήση μου σε αυτή το φετινό καλοκαίρι! Κανένας από την Ομοσμονδία δεν με αναζήτησε τα τελευταία τρία χρόνια για να συζητήσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.H μόνη μου τυχαία επαφή ήταν με τον Κώστα Μίσσα σε μια εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα τον αθλητισμό όπου στα πλαίσια αuτής συζητήσαμε γενικότερα για θέματα του μπάσκετ και για την όμορφη συνεργασία που είχαμε με την Εθνική Νέων.

Όπως γνωρίζω ο κόουτς Κατσικάρης έχει προσωπική τηλεφωνική επαφή με όλους τους παίκτες που προτίθεται να καλέσει στη προετοιμασία της ομάδας ή κάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις μαζί τους. Με μένα φυσικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο προφανώς γιατί δεν ήμουν στα αγωνιστικά του πλάνα, κάτι το οποίο είναι απολύτως σεβαστό. Είναι αδιανόητο όμως να μου καταλογίζει "άρνηση" ενώ ποτέ δεν είχε μιλήσει μαζί μου για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με το όλο θέμα της μη κλήσης μου στη προετοιμασία αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω στις ανακρίβειες που ειπώθηκαν σε βάρος μου από τον κόουτς Κατσικάρη. Έχει κουράσει νομίζω το όλο ζήτημα και καλό θα ήταν να λήξει εδώ, πόσο μάλλον τώρα που ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα όσο κι αν με πληγώνει που δεν θα αποτελέσω μέλος της"

Παππάς: "Ανακρίβειες του Κατσικάρη!"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ