ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παππάς για το επεισόδιο με Μπουρούση: "Όλη τη χρονιά τσακωνόμαστε"

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÅËËÁÄÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - GREECE (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÅËËÁÄÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - GREECE (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση πριν από τρεις ημέρες στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ανδρών, ενώ απάντησε επίσης για τον τραυματισμό του -με χιούμορ.

Ο Νίκος Παππάς έσπευσε να "σβήσει" άμεσα τη φωτιά που πήγε να ανάψει, με το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση - και αποκάλυψε το Sport24.gr . Ο 27χρονος γκαρντ μίλησε στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Ιταλία, εξηγώντας χαμογελαστός πως " με τον Γιάννη (Μπουρούση) τσακωνόμαστε όλη τη χρονιά, όπως έγινε πριν από τρεις ημέρες. Αλλά μετά πηγαίναμε για φαγητό".

Όσο για το σχόλιο του Γιάννη Μπουρούση; " Εσείς δεν τσακώνεστε σπίτι σας; Έγινε ένα επεισόδιο, αυτό ήταν όλο", ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε, δε, ο Νίκος Παππάς για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός μάχης από την αποψινή αναμέτρηση, αλλά θα τον κρατήσει κι από αυτή απέναντι στη Σερβία (25/8, 21:00), απάντησε με χιούμορ πως " μην αγχώνεστε, δεν θα πάω στην Κίνα για εξετάσεις. Θα μείνω εδώ". Κάνοντας πλάκα για το ταξίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κίνα, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τις τελευταίες ημέρες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ