ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παππάς: "Δεν βγαίνουν συμπεράσματα με την Ισλανδία"

Παππάς: "Δεν βγαίνουν συμπεράσματα με την Ισλανδία"

Ο Νίκος Παππάς δεν στάθηκε στη νίκη επί της Ισλανδίας, αναγνωρίζοντας ότι τα δύσκολα είναι στη συνέχεια για την Εθνική, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Γαλλία.

Καλή η νίκη, όχι όμως και για να βγουν σαφή συμπεράσματα... Αυτό τόνισε ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ε ύκολη, όπως εξελίχθηκε στην πορεία, νίκη της εθνικής ομάδας επί της Ισλανδίας στην πρεμιέρα της στο Eurobasket. Άλλωστε, τα δύσκολα έπονται για την Εθνική, ξεκινώντας από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Γαλλία...

" Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη. Ας μην γελιόμαστε, δεν βγαίνουν σαφή συμπεράσματα με την Ισλανδία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τη Γαλλία, εκεί όπου δεν πρέπει να δείξουμε κενά διαστήματα όπως σήμερα. Αυτός ο αγώνας θα παίξει ρόλο στην κατάταξη" τόνισε ο διεθνής γκαρντ, που πέτυχε 20 πόντους σε μόνο 21'46'' συμμετοχής.

" Δεν ξέρω πώς θα είναι η ομάδα, πότε θα παίξει τέλεια, όπως θέλει ο καθένας. Πρέπει να ακολουθούμε το πλάνο, είμαστε έμπειροι παίκτες. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από τα δύο επόμενα παιχνίδια" πρόσθεσε ο Παππάς, που είπε ακόμα για τους "τρικολόρ": " Η Γαλλία έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο. Χρειάζεται πολλή δουλειά, ομαδική. Δεν μπορείς να σταθείς σε έναν παίκτη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ