ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαθεοδώρου: "Μεγάλος ανταγωνισμός με Βοσνία"

Παπαθεοδώρου: "Μεγάλος ανταγωνισμός με Βοσνία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε πως ο προημιτελικός με τη Βοσνία (22/7) είναι εξαιρετικά δύσκολος, γι αυτό επέστησε την προσοχή σε αυτά που... έρχονται. Τι δήλωσαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Δημήτρης Σταμάτης.

Το 5/5 της Εθνικής Νέων Ανδρών έφερε τη Βοσνία στον δρόμο της "γαλανόλευκης" στα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να τονίζει πως θα πρέπει να υπάρχει η δέουσα σοβαρότητα και προσοχή στο κρισιμότερο -μέχρι το επόμενο- παιχνίδι για την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

" Ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση του τουρνουά με παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια ομάδα με καλούς αθλητές, μεγάλα κορμιά, που παίζει αρκετά καλό μπάσκετ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε κάποια μεγαλύτερη πίεση. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Βοσνία, που θα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και είναι χωρίς αύριο. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς θα πρέπει να φτάσουμε στο όριό μας για να νικήσουμε. Ο κόσμος είναι καταπληκτικός, η προσέλευση είναι καθημερινά μεγαλύτερη και η αγάπη που δείχνουν για την Εθνική είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύω πως την Παρασκευή το γήπεδο θα γεμίσει και πάλι για να μας δώσει ώθηση και ενέργεια να νικήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε ότι " σήμερα κάναμε πολύ καλή δουλειά, ήταν μια πολύ καλή συνολική προσπάθεια από όλους. Η Μεγάλη Βρετανία ήταν αήττητη και χρειαζόταν προσοχή. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πολύ δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση κάναμε σωστές επιλογές. Στο τέλος μαζεύτηκε λίγο η διαφορά, αλλά κλείσαμε το παιχνίδι σωστά. Ήταν ένα καλό τεστ για το παιχνίδι με τη Βοσνία, που θα είναι πολύ δύσκολο, για να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ο κόσμος είναι φοβερός, θέλουμε να τον φέρνουμε στο γήπεδο και η παρουσία του μας ευχαριστεί. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά και να παίξουμε καλό μπάσκετ γι’ αυτούς".

Τέλος, ο Δημήτρης Σταμάτης είπε: " Το σημερινό παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Θεωρώ πως παίξαμε κατά διαστήματα αρκετά καλά, γι’ αυτό και νικήσαμε σχετικά εύκολα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς της Παρασκευής που θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Θέλουμε να νικήσουμε για να προχωρήσουμε. Ο κόσμος είναι φανταστικός και ευχόμαστε και στα επόμενα ματς να είναι όπως είναι κάθε φορά. Τους ευχαριστούμε πολύ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ