ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Κανείς δεν είναι εδώ για διακοπές"

Παπανικολάου: "Κανείς δεν είναι εδώ για διακοπές"

Ο Κώστας Παπανικολάου έριξε τους τόνους αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Πολωνίας, δίνοντας παράλληλα το "σύνθημα" ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Λιθουανία.

Τα χαμόγελα επανήλθαν έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Εθνική. Η νίκη-πρόκριση στους "16" του Eurobasket διέγραψε όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοιτάζει μόνο μπροστά και όχι πίσω. Αυτό λέει τουλάχιστον ο Κώστας Παπανικολάου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής στο παιχνίδι με την Πολωνία.

" Εξαιρετικός ήταν όποιος πάτησε το παρκέ. Δεν χρειάζονται όμως διθύραμβοι. Πιστεύω ότι είμαστε ομάδα με τα καλά μας και τα κακά μας. Όλοι μαζί κρινόμαστε όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Απλά προχωράμε. Δεν κατακτήσαμε κάτι. Πήραμε απλά μία πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες, πάμε τώρα στην Κωνσταντινούπολη για να διεκδικήσουμε κάτι καλό" τόνισε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου.

" Δεν υπήρχε άγχος, υπήρχε θέληση να πάρουμε την πρόκριση, στο τέλος φάνηκε ο χαρακτήρας των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό το ότι προκριθήκαμε, αλλά κοιτάμε μπροστά. Το θέμα είναι να ανασυγκροτηθούμε. Έχουμε περάσει και πρώτοι από τον όμιλο και έχουμε αποκλειστεί από το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι. Δεν είναι κανείς εδώ για διακοπές, για να σπαταλήσει δύο μήνες από τη ζωή του. Αυτό που μετράει είναι το μπροστά και όχι το πίσω" πρόσθεσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ