ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Η Ελλάδα άκουσε πολλά, αλλά έδειξε πως έχει μέταλλο"

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε πως ένα κενό διάστημα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου κόστισε στην Ελλάδα την ήττα απ' τη Ρωσία, όμως παρ' όλα αυτά η Εθνική έδειξε πως έχει μέταλλο.

Η Ελλάδα πλήρωσε ένα κακό διάστημα προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 74-69 απ' τη Ρωσία και να αποκλειστεί απ' τη συνέχεια του Eurobasket.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη μικτή ζώνη και υποστήριξε πως το κενό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο κόστισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ωστόσο, γενικότερα, η Εθνική έδειξε πως έχει μέταλλο, παρότι άκουσε πολλά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέχρι ενός σημείου. Ένα κενό που είχαμε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε την ευκαιρία στη Ρωσία να πλησιάσει στο σκορ. Στο τέλος ήταν θέμα κατοχών, ποιος θα έχει το πιο καθαρό μυαλό. Το είχε η Ρωσία και έφτασε στη νίκη. Δεν είναι η ώρα να πούμε πολλά πράγματα. Θεωρούσαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Ελέγχαμε στο παιχνίδι, αλλά ένα κενό στο τρίτο δεκάλεπτο μας κόστισε. Πέτυχαν μεγάλα σουτ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, η Ρωσία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στη νίκη. Η Ελλάδα δέχθηκε πολλά, άκουσε πολλά, αλλά νομίζω πως γι' ακόμα μία φορά πάλεψε κι έδειξε πως έχει μέταλλο. Ακούστηκαν πολλά, μέχρι πως χάσαμε την ταυτότητά μας. Όμως κρατήσαμε την Εθνική ομάδα ψηλά και κερδίσαμε το σεβασμό των Ελλήνων".

Στη συνέχεια ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και υποστήριξε: "Είναι μια σκληρή στιγμή για εμάς, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, όπως και τα πρώτα πέντε λεπτά στο γ' δεκάλεπτο. Είχαμε τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη και επιτρέψαμε στη Ρωσία να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η Ρωσία ήταν καλύτερη και πιο ήρεμη στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Δυστυχώς τελείωσε εδώ η παρουσία μας στη διοργάνωση. Τελειώσαμε κάπως περίεργα στη διοργάνωση, με άσχημο μπάσκετ και κακές εμφανίσεις, αλλά στην πορεία βελτιωθήκαμε και πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Οφείλω να συγχαρώ τη Ρωσία για την προσπάθεια που κατέβαλε και την πρόκριση"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ