ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Είμαστε πολύ αισιόδοξοι"

Παπανικολάου: "Είμαστε πολύ αισιόδοξοι"

Ο Κώστας Παπανικολάου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής, ενώ ο Κώστας Μήτογλου αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Ανδρών.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, οι Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Μήτογλου, μίλησαν για την αγωνιστική εικόνα της Εθνικής στον Sport24 Radio στους 103,3.

Αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε:« Είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με προσήλωση, σωστή δουλειά και συνέπεια θα πάμε καλά. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα:« Αυτό θα αποδειχθεί στο γήπεδο. Στα λόγια μπορείς να καταφέρεις πολλά. Οι τέσσερις γραμμές είναι αυτές που μετρούν. Εκεί πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Για τον κόσμο:« Δημιούργησε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και τον ευχαριστούμε. Είναι όμορφο να παίζεις στην επαρχία και να παίρνεις την ενέργεια από τον κόσμο, ο οποίος σου δίνει όρεξη και διάθεση να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. Εμείς του δώσαμε ωραίες στιγμές για να θυμάται».

Για το αν θα μπορούσε η Πάτρα να φιλοξενήσει αγώνες των προκριματικών για τις επόμενες διοργανώσεις:« Έχει βάλει μία πολύ καλή υποψηφιότητα και για τα επίσημα παιχνίδια».

Μήτογλου: "Το ντεμπούτο δεν ξεχνιέται με τίποτα"

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου τόνισε για το ντεμπούτο του στην εθνική ανδρών:« Το ντεμπούτο δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ειδικά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου θα το θυμάμαι μία ζωή. Είμαι χαρούμενος και για τη νίκη της ομάδας και ελπίζω να πετύχουμε περισσότερες».

Για την εθνική ομάδα:« Πιστεύω είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ πλούσια ομάδα. Το δείξαμε και χωρίς τον καλύτερό μας παίκτη τον Γιάννη (σ. σ. Αντετοκούνμπο). Με τον Γιάννη θα ανέβουμε ακόμα ένα επίπεδο. Έχουμε πολλές δυνατότητες».

Για τον στόχο του:« Δε λέω μεγάλα λόγια και θέλω να προχωράωβήμα βήμα. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες».

Για τον κόσμο:« Εκτιμάμε πολύ το ότι έρχεται στο γήπεδο. Είναι απίστευτο να κάνεις προθέρμανση και να βλέπεις τόσο κόσμο στο γήπεδο».

Για το αν θα μπορούσε η Πάτρα να φιλοξενήσει αγώνες των προκριματικών για τις επόμενες διοργανώσεις:« Ο κόσμος διψάει και θα βοηθούσε πάρα πολύ, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς αυτό».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ