ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια"

Παπανικολάου: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στα λάθη της Εθνικής ομάδας στην πρεμιέρα με την ΠΓΔΜ (85-65), επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να επαναληφθούν κόντρα στην Κροατία (VIDEOS).

Το παιχνίδι με την ΠΓΔΜ ενδεχομένως να είχε καταλήξει πιο εύκολα σε ελληνικά χέρια, αν οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη ήταν πιο προσεκτικοί στην επίθεση. Κι αν, φυσικά, παρουσιάζονταν πιο συγκεντρωμένοι στο πίσω μέρος του παρκέ.

Το αυτό επεσήμανε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους γείτονες. " Προχωράμε παρακάτω. Το βράδυ θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι με την Κροατία", ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε ο 25χρονος φόργουορντ, για να συνεχίσει λέγοντας:

" Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Το είδαμε στο παρελθόν, για παράδειγμα το 2013 με τη Φινλανδία. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως τα ριμπάουντ, αφού χάσαμε αρκετά από μια όχι τόσο ψηλή ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν αυτά".

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Κροατία (6/9, 22:00) είχε να πει πως " πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι με την Κροατία. Σημασία έχει να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάθε αντίπαλο. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να ανοίξουμε το γήπεδο, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσες μπάλες στον αιφνιδιασμό".

Κουφός: "Όσο παίζουμε άμυνα..."

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουφός στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά των διεθνών: " Παίξαμε καλή άμυνα απόψε. Κάθε φορά που το κάνουμε, είμαστε καλοί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Η Κροατία έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Αν είμαστε βελτιωμένοι και προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, νομίζω πως θα πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ