ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαμιχαήλ: "Υπέρβαση η οκτάδα"

Παπαμιχαήλ: "Υπέρβαση η οκτάδα"
INTIME SPORTS

Πρώτος στόχος επετεύχθη για την Εθνική Ελλάδος γυναικών που πλέον βρίσκεται ανάμεσα στις 12 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Πέλη Παπαμιχαήλ μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για το μέλλον της στο Ευρωμπάσκετ

Η Εθνική Ελλάδος γυναικών κατάφερε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση. Παρά τις δυσκολίες τα κορίτσια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ γυναικών που λαμβάνει χώρα στα γήπεδα της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας. Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης η Πέλη Παπαμιχαήλ μίλησε στην κάμερα της ΕΟΚ για την μέχρι τώρα πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και στο εξής.

Αρχικά η 29χρονη σέντερ τόνισε: " Ήμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που καταφέραμε και προκριθήκαμε. Ο στόχος επετεύχθη. Κάναμε τις δύο νίκες που έπρεπε και δυστυχώς δεν μπορέσουμε να κάνουμε άλλη μία για να έχουμε πλεονέκτημα στην επόμενη φάση. Ακόμα κι έτσι συνεχίζουμε και θα πάμε στο Ντέμπρετσεν για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Γαλλία. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ γιατί έχει πολύ μεγάλα κορμιά και πολύ physical παιχνίδι. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε την Τσεχία και το Μαυροβούνιο. Αυτές είναι οι δύο ομάδες που θα βάλουμε ως στόχο να κερδίσουμε χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη. Στοχεύουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να συνεχίσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Όπως και να έχει είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες μέχρι τώρα".

Συνεχίζοντας η Ελληνίδα σέντερ απαντώντας αν είναι εφικτός ο στόχος της οκτάδας απάντησε πως: " Για εμάς η οκτάδα θα είναι μία ακόμα υπέρβαση, όμως όλα γίνονται. Στο μπάσκετ είναι 5 εναντίον 5 και πρόκειται για ένα άθλημα που χαρακτηρίζεται για τη δικαιοσύνη του οπότε αν είμαστε καλύτερες θα περάσουμε, αν όχι δεν θα γίνει. Γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για οκτάδα γιατί μιλάμε για αγώνες που γίνονται μέρα παρά μέρα κι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κοιτάει πολύ παραπέρα γιατί χάνει το σήμερα. Προτιμούμε να πούμε ότι πάμε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια και θα δούμε τι θα βγάλει ο απολογισμός"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ