ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαγιάννης: "Στην πρώτη θέση η ελληνική σημαία"

Παπαγιάννης: "Στην πρώτη θέση η ελληνική σημαία"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει απόψε (3/7, 20:30) την Ισπανία, για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κρήτης. Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι δήλωσαν οι διεθνείς στην ιστοσελίδα της FIBA.

Το αήττητο σερί της θέλει να διευρύνει απόψε η Εθνική Εφήβων, η οποία αντιμετωπίζει την Ισπανία (3/7, 20:30) για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η "γαλανόλευκη" μετράει το απόλυτο των νικών (4/4) μέχρι στιγμής, με τα... σπουδαία να ξεκινούν απέναντι στους "φούριας ρόχας".

Κι αυτό γιατί με νίκη, θα μπει στη ζώνη των μεταλλίων, έχοντας από εκεί και μετά δύο ευκαιρίες για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Εκεί (στην πρώτη θέση) θέλει να δει την ελληνική σημαία κι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο 18χρονος σέντερ (που σήμερα έχει γενέθλια) επισήμανε -στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA- πως όλα γίνονται γιατί " θέλουμε να δούμε τη σημαία μας στην πρώτη θέση. Παλεύουμε για τους Έλληνες, παλεύουμε για την πατρίδα μας".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτογλου πρόσθεσε πως " η χώρα μας αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και η μόνη ελπίδα είμαστε εμείς. Προσφέρουμε στον κόσμο θετική ενέργεια και προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι έχουμε", ενώ ο Δημήτρης Σταμάτης κατέληξε λέγοντας:

" Είναι πολύ καλό να μπορείς να δίνεις ελπίδα στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θέλουμε ο κόσμος να μας υποστηρίζει και να πιστεύει σε μας. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τόσο κόσμο παρότι έχουμε τόσα προβλήματα σαν χώρα. Μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτή τη διοργάνωση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ