ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαγιάννης: "Φτάνει πια, θέλουμε το χρυσό"

Παπαγιάννης: "Φτάνει πια, θέλουμε το χρυσό"
INTIME SPORTS

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων είναι το μοναδικό πράγμα που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Παπαγιάννης. Το παιχνίδι με την Τουρκία είναι αυτό που θα ξορκίσει τους δαίμονες των 97άρηδων.

Για πρώτη φορά στη διαδρομή τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ελλάδας, οι 97άρηδες μπορούν να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης. Η καλύτερη φουρνιά που έχει βγάλει η χώρα μας μετά τους 90άρηδες προετοιμάζεται για τον αποψινό (2/8, 21:15) τελικό, γνωρίζοντας πως έχει μπροστά της μια χρυσή ευκαιρία -από κάθε άποψη.

" Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε το χρυσό. Περιμέναμε γι αυτό τα τελευταία τρία χρόνια", είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIBA Europe. Οι κουβέντες του αποτυπώνουν ίσως με τον καλύτερο τρόπο την προσμονή που υπάρχει στους κόλπους της "γαλανόλευκης". Μετά από δύο σερί χαμένους μικρούς τελικούς και τρεις συνολικά χαμένους ημιτελικούς, η Ελλάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει αυτό που της... αξίζει. Το χρυσό μετάλλιο

" Κάθε φορά παίζαμε στον μικρό τελικό. Έχουμε χάσει τρεις φορές σε ημιτελικό και δύο σε μικρό τελικό. Τώρα θέλουμε τον τίτλο", είπε με... θυμό. " Ξέρουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παίξουμε στη Β' Κατηγορία ως Νέοι Άνδρες. Οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε το χρυσό εδώ", πρόσθεσε.

Για το ταλέντο του 18χρονου σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε -στο ίδιο δημοσίευμα- ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε αρχικά πως " είναι πολύ έξυπνος παίκτης κι εξαιρετικός αμυντικός. Αν είναι συγκεντρωμένος στο πίσω μέρος του παρκέ, τότε μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου. Ξέρει πως πρέπει να κάνει κάποια πράγματα στην επίθεση, ειδικά στο low post", για να καταλήξει λέγοντας: " Κάνει καλά σκριν, έχει καλά χέρια και μπορεί να τελειώσει ιδανικά κάθε φάση που θα πάρει. Είναι νέος ακόμη. Είναι δύσκολο για παιδιά της ηλικίας του να παίζει καλά κάθε μέρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ