ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαδόπουλος: "Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά"

Παπαδόπουλος: "Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το Πανελλήνιο Παίδων και τα συμπεράσματά του, όπως επίσης για την προσπάθεια της Εθνικής Παίδων στο EuroBasket B' Κατηγορίας.

Από κοντά παρακολούθησε τις αναμετρήσεις του Πανελληνίου Παίδων ο Κώστας Παπαδόπουλος, έχοντας τη δυνατότητα για χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε όλα τα παιχνίδια και εν συνεχεία μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για όσα έγιναν στο Μεσολόγγι, τονίζοντας πως " το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά. Σ' όλη την διάρκεια της σεζόν τα παρακολουθούσα και σαφώς είδα μεγάλη βελτίωση. Εδώ, μάλιστα, φάνηκαν πιο έτοιμα από ποτέ. Γενικά, είδαμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Ενώ συμπλήρωσε: " Είμαι αισιόδοξος, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά για να επιλεγούν στην Εθνική Ομάδα. Θεωρώ ότι με καλή διαχείριση και σκληρή προπόνηση μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα καταφέρει να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει, στην Α’ Κατηγορία. Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα καταπονημένα απ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Τα βλέπουμε να’χουν αδειάσει από ενέργεια λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι υπάρχουν και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι του έργου μας. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουράσουμε και γενικά να διαχειριστούμε την κούρασή τους".

Καταλήγοντας μίλησε για το έργο που κλήθηκε ν' αναλάβει: " Το μπάσκετ είναι κάτι που αγαπάω και έχω αφιερώσει όλη μου την ζωή. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ αναλάβω την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παίδων (U16). Με πολύ σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α' Κατηγορία".

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι παίκτες που πρέπει να δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (6/7, 10:30) για το προπονητικό διήμερο, πριν ανακοινωθεί η αποστολή που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων. Πρόκειται για τους εξής αθλητές: Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας), Άρης Σωτηρίου (Δούκας), Ζώης Καράμπελας (Δούκας), Κωνστατίνος Βλάσιος (Δούκας), Αναστάσιος Κωστόπουλος (Δούκας), Κωνσταντίνος Καδράς (Δούκας), Βασίλης Σταυρακούκας (Παναθηναϊκός), Σάββας Γεωργιάδης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπαλαμώτης (Παναθηναϊκός), Άγγελος Γραμματικός (Προμηθέας Π.), Θανάσης Τσούκας (ΑΦΣ Κεραυνός Αγ. Γεωργίου Γρεβενών), Πέτρος Κατσουλάκος (Προμηθέας Π.), Δημήτρης Καραΐσκος (Προμηθέας Π.), Ηλίας Μωραΐτης (Πανιώνιος), Παναγιώτης Λογοθέτης (Ίκαρος Κ.), Ραφαήλ Λαναράς (Ίκαρος Κ.), Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Απόστολος Μιχαήλ (Ολυμπιακός), Κλόντιαν Μούτσα (Πρωτέας Β.), Στέφανος Ματσάγκας (Πρωτέας Β.), Φώτης Γεωργαλάς (ΑΚ Αστέρια), Ιωάννης Σιδηροηλίας (Άρης), Βαλάντης Κουρτίδης (Άρης), Γεώργιος Κωστίκας (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κλωνάρας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Ταζόπουλος (ΠΑΟΚ), Φίλιππος Βακουφτσής (ΠΑΟΚ), Αντώνης Καραγεωργίου (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γκύζης (Μαντουλίδης), Αλέξιος Κάτζιος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Δημήτρης Μπούσης (Deerfield High School, USA), Βασίλης Μάντακας (Μίλων).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ