ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαδόπουλος: "Είμαι ικανοποιημένος, η συνέχεια πιο απαιτητική"

ΕΣΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΣΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) G4PHOTOS

Ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε στο σάιτ της ΕΟΚ πως αισθάνεται ικανοποίηση για το ξεκίνημα με 3 νίκες στο Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας στην Βουλγαρία, αλλά δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση.

Η Εθνική Παίδων έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας της Βουλγαρίας, μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα δύσκολα ωστόσο τώρα ξεκινούν για την ομάδα, κάτι το οποίο γνωρίζει ο προπονητής της, Κώστας Παπαδόπουλος, και το τόνισε σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε τα εξής:

Για τους στόχους της ομάδας: "Σε τέτοιες διοργανώσεις, που είναι σύντομες και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα δεν μπορείς να κοιτάς μακριά, παρά να βάζεις κοντινούς στόχους"

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια: Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο γήπεδο, από τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών στη διάρκεια των τριών πρώτων αγώνων, θα έλεγα λοιπόν πως μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό. Ξέρουμε βέβαια πως η συνέχεια είναι ακόμα πιο απαιτητική, γι αυτο έχουμε αφήσει πίσω μας όσα έγιναν τις τρεις πρώτες ημέρες, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια που έρχονται με αντίστοιχη προσοχή".

Για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό του στην λίστα των προτεραιοτήτων της ομάδας: " Το μείζον για εμάς είναι να μείνουμε το ίδιο σοβαροί, και να μην ενθουσιαστουμε απότομα. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά".

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: "Σε ο,τι αφορά στο επίπεδο της διοργάνωσης, θα έλεγα ότι κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει, όπως για παράδειγμα το Βέλγιο από τον όμιλο μας, μια ομάδα πολύ αθλητική και με ενέργεια στο παιχνίδι της".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ