ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πάμε τώρα για το χρυσό"

"Πάμε τώρα για το χρυσό"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα είναι στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων, όμως κανείς δεν συμβιβάζεται με τη δεύτερη θέση. Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης και Λούντζης συμφώνησαν ότι χρειάζεται ακόμα μία νίκη

Με ελληνικό χρώμα θα είναι ο αυριανός (2/8) τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων. Η Ελλάδα κέρδισε την Λιθουανία και πλέον απέχει μία νίκη από την κορυφή της Ευρώπης. "Όλοι το θέλαμε πολύ, δεν ήθελα να βγω καθόλου κι όσο αντέξω. Σημασία έχει ότι είμαστε στον τελικό" ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος παρότι τελείωσε με νταμπλ-νταμπλ δεν στέκεται στην προσωπική του απόδοση "Το κρισιμότερο σουτ το έβαλε σήμερα (01/08) ο Δίπλαρος. Όλα τα παιδιά χρειάζονται σε ένα τουρνουά. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Τώρα, είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε μπροστά μας την Τουρκία. Την έχουμε νικήσει, αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Δείξαμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας, μας αξίζει να είμαστε στον τελικό" είπε.

Ο έτερος παίκτης που ολοκλήρωσε τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ, ο Γιώργος Παπαγιάννης, δήλωσε: " Δεν κάναμε τα πάντα σωστά. Αυτό που μας ένοιαζε, όμως, ήταν η νίκη και την πήραμε. Κάναμε κάποια λάθη και πρέπει να τα διορθώσουμε για να πάρουμε το χρυσό στον τελικό απέναντι στην Τουρκία".

Τέλος, ο Μιχάλης Λούντζης δήλωσε: " Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, κρατήσαμε στους δύο πόντους τον καλύτερό τους παίκτη και πήραμε τη νίκη. Πρέπει, τώρα, να ξεχάσουμε τι έγινε. Ένα ματς έμεινε, όσο κουρασμένοι κι αν είμαστε πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύουμε ότι μπορούμε, έχουμε ξαναπαίξει με την Τουρκία στο τουρνουά και τη νικήσαμε. Τώρα, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως είναι στα χέρια μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ