ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ομίχλη, κρύο, αλλά και όρεξη για το 2/2

Ομίχλη, κρύο, αλλά και όρεξη για το 2/2

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κοζάνη για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία (15/11, 17:00). Το κρύο είναι έντονο, το ίδιο και η ομίχλη, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι έτοιμο για το 2/2.

Μετά το 66-60 εκτός έδρας επί της Πορτογαλίας, η Εθνική Γυναικών θα παίξει στην Κοζάνη με τη Μεγάλη Βρετανία (15/11, 17:00) έχοντας ως στόχο το 2/2 στην προκριματική φάση του Eurobasket 2019.

Η Εθνική μας ομάδα, ύστερα από την τεράστια και μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της, κατακτώντας την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών το περασμένο καλοκαίρι, έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Η Μεγάλη Βρετανία είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, καθώς διαθέτει τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται στην EuroLeague, ενώ στο ρόστερ της έχει και αθλήτρια που παίζει στο WNBA.

Οι παίκτριες και το προπονητικό τιμ άφησαν πίσω τους το κρύο και την ομίχλη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τρίτης (15/11, 17:00), όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. Η Εθνική Γυναικών βρέθηκε και στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης μετά την πρωινή προπόνηση, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), για την πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου.

Οι Ελληνίδες διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο προχώρησαν στο ειδικό τεστ μέτρησης σακχάρου με τη βοήθεια εθελοντών της ομάδας διάσωσης. Και στο τέλος ακούστηκε το πιο δυνατό "Ελλάς!", έχοντας την στήριξη των παιδιών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ