ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι καλύτερες φάσεις του Γαλλία - Ελλάδα

Οι καλύτερες φάσεις του Γαλλία - Ελλάδα
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube τις καλύτερες φάσεις του προημιτελικού ανάμεσα στην Εθνική Εφήβων και τη Γαλλία. Δείτε ακόμη το Top 5 της φάσης των "8" όπως το δημιούργησε η FIBA -με διπλή ελληνική συμμετοχή (vids).

Στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Εφήβων βρίσκεται η Ελλάδα, μετά τη χθεσινή (31/7) επικράτηση επί της Γαλλίας (67-59). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεπέρασε το εμπόδιο των "τρικολόρ" και απόψε (1/8, 21:15) θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ΕΟΚ δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube τις καλύτερες φάσεις του αγώνα με τη Γαλλία, στην οποία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε τριπλ νταμπλ και ο Γιώργος Παπαγιάννης νταμπλ νταμπλ.

Κυρίαρχος ο Παπαγιάννης

Πέραν του νταμπλ νταμπλ (21 πόντοι, 13 ριμπάουντ) που πέτυχε, ο Γιώργος Παπαγιάννης πρωταγωνίστησε σε δύο άκρως εντυπωσιακές φάσεις. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται εις διπλούν στο Top 5 των προημιτελικών, αρχικά χάρη στην τάπα που έκανε στον Στεφάν Γκομπόλ και κατά δεύτερον για το εντυπωσιακό κάρφωμά του στον αιφνιδιασμό, στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ