ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Τρινκιέρι "έκοψε" τον Βουγιούκα

Ο Τρινκιέρι "έκοψε" τον Βουγιούκα
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ανακοίνωσε στον Ίαν Βουγιούκα πως δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ. Ο Καββαδάς στη θέση του 12ου παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες τίθεται θέμα συνεργασίας Τρινκιέρι-Βουγιούκα στο Καζάν.

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα ταξιδέψει στη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ. Κι αυτό γιατί ο Αντρέα Τρινκιέρι του ανακοίνωσε πως προσωπικά πως δεν τον υπολογίζει στην τελική 12άδα.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Βασίλη Καββαδά να κερδίζει έδαφος σχετικά με την 12η θέση της Εθνικής Ανδρών, επιβεβαιώθηκαν τελικά.

Κι αυτό γιατί, μετά την προπόνηση της Πέμπτης (29/8) ο Ιταλός προπονητής ανακοίνωσε στον Ίαν Βουγιούκα ότι δεν θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Σλοβενίας.

Στη θέση του 12ου παίκτη, επέλεξε τον Βασίλη Καββαδά ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πάρει μέρος σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίαν Βουγιούκας δεν το πήρε πολύ καλά, καθώς έβγαλε όλη την προετοιμασία της εθνικής Ανδρών, αλλά τελικά θα επιστρέψει σπίτι του. Αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, καθώς πέρσι τον είχε "κόψει" ο Ηλίας Ζούρος από το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Πλέον, όπως αντιλαμβάνεται κανείς τίθεται θέμα και της συνεργασίας των δύο ανδρών στην Ούνιξ Καζάν, καθώς ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ρωσικής ομάδας πριν από λίγο καιρό και ο Έλληνας σέντερ αγωνίζεται εκεί από πέρσι.

"Ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε με τον Βουγιούκα σήμερα το μεσημέρι και τον ενημέρωσε για την απόφασή του, ενώ μίλησε και με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος θα βρίσκεται στη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στη διοργάνωση", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ.

Η 12άδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ, είναι οι εξής: Ζήσης, Σπανούλης, Σλούκας, Μπράμος, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Φώτσης, Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης, Μπουρούσης, Καββαδάς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ