ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Ό,τι καλύτερο η συνεργασία με τον Κατσικάρη"

"Ό,τι καλύτερο η συνεργασία με τον Κατσικάρη"
INTIME SPORTS

Ένα μικρό απολογισμό της σύντομης παρουσίας του στην προετοιμασία της Εθνικής έκανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ήταν ο πρώτος παίκτης που κόπηκε από την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου της Ισπανίας, λόγω του τραυματισμού του (θλάση στους κοιλιακούς) και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra 103.3 FM μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική αλλά και την συνεργασία του με τον Φώτη Κατσικάρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sentra FM:

Για την σύντομη παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής: "Ήμουν λίγο άτυχος και δεν πρόλαβα να μπω στο κλίμα. Ήταν πρωτόγνωρη η παρουσία μου στην εθνική. Δυστυχώς όμως, συμβαίνουν αυτά (σ.σ. τραυματισμός). Κοιτάμε μπροστά... Κι εγώ να ήμουν στη θέση του κόουτς, το ίδιο θα έκανα (σ.σ. «κόπηκε» πρώτος). Έμεινα εκτός προπονήσεων από τη δεύτερη μέρα και δεν υπήρχαν ούτε λίγες πιθανότητες για την 12άδα. Πικρία δεν υπάρχει. Όλα γίνονται για καλό, έτσι το βλέπω εγώ".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Οικογενειακό θα το χαρακτήριζα. Είναι άλλο να το βλέπεις απ' έξω και άλλο από μέσα. Δεν πίστευα πως μπορεί να είναι τόσο καλό. Αλλά είναι πραγματικά τόσο καλό και αυτό θα είναι το κλειδί της ομάδας φέτος".

Για την απόδοση της ομάδας στα φιλικά: "Είναι μια νεανική ομάδα, με νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία και είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα. Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται πιο βελτιωμένη. Να μην δίνουμε όμως, βάση στα φιλικά, αλλά να δούμε τα επίσημα που έρχονται".

Για την συνεργασία του με τον Φώτη Κατσικάρη: "Πρώτη φορά τον γνώρισα προσωπικά και συνεργάστηκα μαζί του. Είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Δεν θέλει στρατιώτες τους παίκτες του και αυτό είναι σημαντικό για να πάρεις το 100%. Θέλει τρόπο να πλησιάσεις τον αθλητή. Επίσης, βγάζει θετική αύρα και ως γνωστόν ξέρει πολύ καλά το άθλημα. Είναι ό,τι καλύτερο για κάθε παίκτη να συνεργάζεται με αυτόν τον προπονητή".

Για το αν μετράει το γεγονός πως είναι Έλληνας: "Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό να είναι Έλληνας ο προπονητής. Αλλιώς τα βλέπει ένας ξένος κι αλλιώς ένας Έλληνας".

Για την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Ισπανία και την Τενερίφη: "Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα βρίσκομαι εκτός συνόρων, αν και δεν ακούγεται καλό αυτό. Αλλά πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην ACB που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ήθελα να το δοκιμάσω."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ