ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο "ταύρος" και οι γνώριμοι

Ο "ταύρος" και οι γνώριμοι
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση στη Ζάγκρεμπ Αρένα με τον Φώτη Κατσικάρη να δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και τον Γιάννη Μπουρούση να προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Οι απεσταλμένοι του Sport24.gr μεταφέρουν τα τεκταινόμενα από την Κροατία (pics & vids).

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ έχει ξεκινήσει και η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για την πρώτη αναμέτρηση με τα Σκόπια. Οι διεθνείς αφού ξεκουράστηκαν το μεσημέρι, έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με την Ζάγκρεμπ Αρένα, εκεί όπου προπονήθηκαν το απόγευμα υπό το βλέμμα του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Ο Φώτης Κατσικάρης έδωσε έμφαση στις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να είναι απόλυτα έτοιμο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ενώ κανονικά προπονήθηκε όπως αναμενόταν ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος έχει αφήσει για τα καλά πίσω το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και έδειξε να είναι "ταύρος".

Ο "ταύρος" και οι γνώριμοι
INTIME SPORTS

Η συνάντηση με τους Κροάτες

Ο "ταύρος" και οι γνώριμοι
INTIME SPORTS

Οι δυο τους άλλωστε, έχουν πολυετή θητεία στην Ισπανία και την Liga Endesa. Ο Νίκος Ζήσης συνομιλούσε με τον Λούκα Ζόριτς αφού οι δύο τους βρέθηκαν συμπαίκτες στη Φενέρ, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου πιο δίπλα είχε πολλά να πει με τον Άντε Τόμιτς με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα. Παλιούς γνώριμους φυσικά βρήκε και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ