ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μήτογλου μαθαίνει το συρτάκι και τα ντολμαδάκια στο Wake Forest

Ο Μήτογλου μαθαίνει το συρτάκι και τα ντολμαδάκια στο Wake Forest

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν είναι μόνο μαθητής στο Wake Forest, αλλά και... δάσκαλος. Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού Superfoods να μαθαίνει στους συμπαίκτες του το συρτάκι, τα ντολμαδάκια και κάποιες ελληνικές εκφράσεις (VIDEOS).

Το όνομα του Ντίνου Μήτογλου βρίσκεται έντονα στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες για δύο λόγους: αφενός γιατί συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών με φόντο το EuroBasket (για πρώτη φορά στην καριέρα του), αφετέρου επειδή αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού Superfoods.

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, και θα διαβάσετε ακόμη περισσότερα. Το ταλέντο του άλλωστε είναι αστείρευτο , όπως επίσης η ικανότητά του να βάζει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι (ως επί το πλείστον από την περιφέρεια). Αυτό για το οποίο ελάχιστοι όμως έχουν εικόνα, είναι για τον χαρακτήρα του. Το Wake Forest φρόντισε να καλύψει το συγκεκριμένο κενό την τελευταία τριετία, που τον έχει στη σύνθεσή του, μέσω τριών videos, με το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο.

Σε ετήσια βάση λοιπόν, οι "Demon Deacons" φρόντιζαν να βάζουν τον 21χρονο φόργουορντ στη διαδικασία να μάθει κάτι νέο (και φυσικά, ελληνικό!) στους συμπαίκτες του. Η αρχή λοιπόν έγινε με μερικές ελληνικές φράσεις, δίχως πάντως να δείχνει ιδιαίτερα ικανός ως δάσκαλος, αφού οι συμπαίκτες του είχαν αρκετά προβλήματα στην αποστήθιση των λεγομένων του.

Αυτό πάντως δεν ήταν ό,τι καλύτερο έκανε το κολέγιό του με εκείνον σε ρόλο πρωταγωνιστή. Ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε το μάθημα ελληνικού φαγητού, με δύο άλλους συμπαίκτες του στον ρόλο των θυμάτων. Εντός κι εκτός εισαγωγικών, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους. Από την σπανακόπιτα, στα ντολμαδάκια και το χταπόδι σχάρας, το οποίο φάνηκε πιο... φυσιολογικό στους συμπαίκτες του. Το χειρότερο; Τα ντολμαδάκια, τη γεύση των οποίων δεν άντεξαν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη χαρτοπετσέτα.

Κι αφού τούς έδειξε την γλώσσα και το φαγητό, ήρθε η ώρα για λίγο... χορό. Αυτή τη φορά βέβαια είχε βοήθεια από δασκάλα χορού, αφού ο ίδιος φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά. Στο τέλος βέβαια, έκανε τη διαφορά. Δυναμώστε τα ηχεία γιατί έχει συρτάκι!

Όσο για το επόμενο μάθημα; Όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει αφού ο 21χρονος φόργουορντ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό Superfoods. Το "τριφύλλι" τού προσφέρει τετραετές (3+1) συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο αναμένεται να αποδεχθεί, επιστρέφοντας άμεσα στην Ελλάδα -μετά από τρία χρόνια στο NCAA.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ