ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ντράγκιτς: "Ελλάδα, ως το τέλος!"

Ντράγκιτς: "Ελλάδα, ως το τέλος!"

Ο Ζόραν Ντράγκιτς εξήγησε ότι η Ελλάδα διαθέτει σπουδαίους παίκτες και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής σε αυτό το Eurobasket.

Η Ελλάδα έριξε τη Σλοβενία στο 2-2 στον Γ' όμιλο και ο Ζόραν Ντράγκιτς στάθηκε στην εμπειρία και την ποιότητα των διεθνών μας, κάνοντας ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Ο Σλοβένος γκαρντ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως: "Η Ελλάδα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Σπανούλη. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Έχει δώδεκα πολύ έμπειρους παίκτες, που έχουν κατακτήσει την Euroleague. Μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής".

Σε ό,τι αφορά τη δική του εθνική ομάδα, ο άσος της Χίμκι ανέφερε: "Έχουμε ποιότητα ως σύνολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Έχουμε μάθει να παίζουμε στο 100% των δυνάμεών μας. Είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΠΓΔΜ, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ