ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ντέρμπι, αλλά όχι "τελικός", με την Φινλανδία για την Εθνική Ανδρών

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / SLOVENIA - GREECE (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / SLOVENIA - GREECE (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την γηπεδούχο Φινλανδία (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες, αφού με νίκη αποκτάει προβάδισμα για την 3η θέση, αλλά δεν εξασφαλίζει την πρόκριση!

Επειτα από δύο σερί ήττες (από Γαλλία και Σλοβενία) η Ελλάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ταλαντούχα Φινλανδία (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης για την φάση των 16 του Eurobasket 2017.

Σε περίπτωση νίκης επί των Φινλανδών, η Εθνική Ανδρών θα αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης - και θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης - ωστόσο δεν θα εξασφαλίσει και την πρόκριση. Κι αυτό γιατί θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς νίκη επί των Πολωνών την τελευταία αγωνιστική για να σιγουρευτεί ότι θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την τελική φάση του τουρνουά.

Η Εθνική Ανδρών αναμένεται να παραταχθεί πλήρης σε αυτή τη "μάχη", την ίδια στιγμή που για την Φινλανδία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Μίκο Κοϊβίστο και Τζαμάρ Ουίλσον, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την Πολωνία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι... ζωής ή θανάτου για την Εθνική Ανδρών. Σίγουρα όμως μία νίκη θα ανέβαζε την ψυχολογία όλων ενόψει του "τελικού" πρόκρισης με την Πολωνία την τελευταία αγωνιστική.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ