ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκησε η Τουρκία, προκρίθηκαν οι Έφηβοι!

Νίκησε η Τουρκία, προκρίθηκαν οι Έφηβοι!
INTIME SPORTS

Η Τουρκία επικράτησε της Ισπανίας, με την Εθνική Εφήβων να παίρνει παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην τρίτη ή τέταρτη θέση οι διεθνείς. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους "8".

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Σερβία , όμως εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τουρκία. Κι αυτό γιατί η οικοδεσπότες επικράτησαν των Ισπανών.

Η βαθμολογία πλέον στον F' Όμιλο έχει διαμορφωθεί με τους Σέρβους και τους Τούρκους να έχουν από 7 βαθμούς και ακολουθεί η Εθνική μας ομάδα μαζί με το Μαυροβούνιο (έχουν από 6). Στην πέμπτη και έκτη θέση βρίσκονται οι Βοσνία και Ισπανία από 5.

Την τελευταία αγωνιστική οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν τους Βόσνιους και ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει η Εθνική περνάει ακόμα και αν ηττηθεί από το Μαυροβούνιο, καθώς έχει νικήσει τόσο την Ισπανία (στην δεύτερη παράταση με 89-85), αλλά και τη Βοσνία στην πρώτη φάση του τουρνουά (νίκη με 78-69). Στόχος πλέον των διεθνών μας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η Εθνική δεν μπορεί να τερματίσει στην πρώτη και την δεύτερη θέση, αφού η Σερβία και η Τουρκία που έχουν από επτά βαθμούς παίζουν την τελευταία αγωνιστική μεταξύ τους. Ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση και ο ηττημένος σε περίπτωση που νικήσει η Εθνική το Μαυροβούνιο την δεύτερη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν επικρατήσει του Μαυροβουνίου θα είναι ισόβαθμο με μία εκ των δύο ομάδων και θα είναι από κάτω, καθώς έχει ηττηθεί και από τις δύο.

Από εκεί και πέρα, αν η Εθνική μας ηττηθεί από το Μαυροβούνιο είναι τέταρτη, ενώ αν κερδίσει τρίτη. Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του θέλει το θετικό αποτέλεσμα, αφού αν η Σερβία ηττηθεί από την Τουρκία θα πάρει την δεύτερη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση, αν οι Τούρκοι, δηλαδή νικήσουν τη Σερβία θα πάρει την τρίτη.

Κροατία ή Ιταλία

Ο αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λοιπόν στα προημιτελικά θα είναι μία εκ των Ιταλία ή Κροατία. Ιταλοί και Κροάτες έχουν από 8 βαθμούς και είναι αήττητοι στην δεύτερη φάση. Την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται μεταξύ τους με φόντο την πρώτη θέση του Ε' Ομίλου.

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Φεντερίκο Μουσίνι, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, καθώς έχει 24,6 πόντους ανά αναμέτρηση (επίσης έχει 2,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ). Στην Κροατία είναι ο Ντράγκαν Μπέντερ που μαζεύει 9,8 ριμπάουντ και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα (σκοράρει 15,3 πόντους).

Ε' Όμιλος

1. Ιταλία 4-0 8

2. Κροατία 4-0 8

3. Λετονία 2-2 6

4. Γαλλία 1-3 5

5. Λιθουανία 1-3 5

6. Πολωνία 0-4 4

Η τελευταία αγωνιστική (30/7)

Κροατία - Ιταλία 16:15

Λετονία - Γαλλία 18:30

Λιθουανία - Πολωνία 20:45

F' Όμιλος

1. Σερβία 3-1 7

2. Τουρκία 3-1 7

3. Ελλάδα 2-2 6

4. Μαυροβούνιο 2-2 6

5. Βοσνία 1-3 5

6. Ισπανία 1-3 5

Η τελευταία αγωνιστική (30/7)

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 16:15

Βοσνία - Ισπανία 18:30

Σερβία - Τουρκία 20:45

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ