ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέος περίπατος για την Εθνική Νέων Ανδρών

Νέος περίπατος για την Εθνική Νέων Ανδρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Νέων Ανδρών πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη ευρεία νίκη στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Χαλκίδας, με την Ολλανδία να είναι το νέο θύμα της (68-36). Ντεμπούτο με το εθνόσημο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ.

Με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" η Εθνική Νέων Ανδρών (και) τον δεύτερο αντίπαλό της στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας που διεξάγεται στη Χαλκίδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που στοχεύει στην κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν την άνοδο στην Α' Κατηγορία, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στου "οράνιε", οι οποίοι άντεξαν μόλις για ένα δεκάλεπτο.

Η άμυνα αποτέλεσε άλλωστε το "όπλο" της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία κράτησε δίχως πόντο την Ολλανδία για 11'59'' ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και για 5'14'' στην έναρξη της γ' περιόδου. Από την άλλη, είχε μόλις 5/25 τρίποντα (20%), στοιχείο που αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της στη διάρκεια της αναμέτρησης. Δίχως πάντως αυτό να δημιουργήσει προβλήματα σε ό,τι αφορά τον έλεγχο του ρυθμού.

Νέος περίπατος για την Εθνική Νέων Ανδρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάπως έτσι, η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το 2/2 στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας, δημιουργώντας σερί. Επόμενος αντίπαλος η Αλβανία, το απόγευμα της Κυριακής (17/7, 18:45).

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 33-17, 52-26, 68-36.

ΕΛΛΑΔΑ: Τολιόπουλος 11 (1), Κώττας 6, Κόνιαρης 2, Τσαλμπούρης 10 (1), Σκουλίδας 5 (1), Μπιλλής 2, Σταμάτης 5 (1), Χαραλαμπόπουλος 16, Δίπλαρος, Μουράτος 6, Λούντζης 2, Αντετοκούνμπο 3 (1).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Όστιν, Μπρούινινγκ, Μπάτερ 4, Ντε Πρέε 6, Λίεμ 7 (2), Ντρίσεν 2, Στολκ 3 (1), Κούπμανς 7 (1), Μπλίκερ, Μπίεσαρ 2, Βος 5, Λάρος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ