ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέα ήττα για τους Έφηβους από τη Γερμανία

Νέα ήττα για τους Έφηβους από τη Γερμανία

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ενόψει Eurobasket U18, η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε από τη Γερμανία με 54-65 στο ΟΑΚΑ.

Η Ελλάδα παρουσίασε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το χθεσινό φιλικό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γερμανία ωστόσο ηττήθηκε με 54-65.

Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των διεθνών, από τους οποίους έλειπε ο τραυματίας Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και πήραν τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 28-14, 44-41, 54-65

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 11, Ντουζίδης 3 (1), Μιλεντίγιεβιτς, Φλιώνης 5, Μιχαλούτσος 2, Χριστίδης 6, Σταματογιάννης 2, Δίπλαρος 5 (1), Παπαγιάννης 8, Σκόρδας 2, Αγραβάνης, Θεοδωρίδης 5 (1), Χατζηκυριακίδης 5 (1).

Γερμανία (Ιμπραχιμάτζικ): Μίχιχ, Τάρας 2, Φίγκε 3 (1) Κράμερ 11 (3), Βανγκ 5 (1), Φρεούντενμπεργκ 2, Ζιμπ 2, Μουσχιντί 16 (4), Πάπε, Τούρουντιτς 11, Κιελ 13 (3).

Παπαθεοδώρου: "Παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα"

Εν συνεχεία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε: "Σήμερα παρουσιάσαμε ουσιαστικά δύο πρόσωπα, ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, στο οποίο ήμασταν καλοί και στην ατομική και στην ομαδική άμυνα. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ στην επίθεση ενώ δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να εκτελέσουμε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η άμυνα μας, ειδικά στο κομμάτι των συνεργασιών ήταν σε κακό επίπεδο και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού".

Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Eurobasket U18 που θα διεξαχθεί φέτος στον Βόλο (23/7-2/8). Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας ενώ θα αντιμετωπίσει την Κροατία στην πρεμιέρα του τουρνουά (23/7, 21:15) .

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ