ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπουρούσης: "Οι Ισπανοί μας έκλεψαν το 2007!"

Μπουρούσης: "Οι Ισπανοί μας έκλεψαν το 2007!"

Η Ελλάδα περιμένει τον νικητή του Ισπανία - Πολωνία στα προημιτελικά του Eurobasket ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης θυμήθηκε το παιχνίδι των δυο ομάδων στη Μαδρίτη κι εξήγησε ότι "το έχω δει πολλές φορές από τότε και με πονάει".

Η Εθνική ομάδα κέρδισε για πρώτη φορά νοκ άουτ παιχνίδι έπειτα από έξι χρόνια και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Eurobasket, μετά το 75-54 επί του Βελγίου .

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία - Πολωνία και ο Γιάννης Μπουρούσης θυμήθηκε το Eurobasket του 2007, όταν οι Ίβηρες μας απέκλεισαν στα ημιτελικά (82-77).

"Δεν έχει σημασία η απόδοσή μου. Είμαστε μια ομάδα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το επόμενο παιχνίδι είναι ζήτημα καρδιάς και διάθεσης! Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι στα προημιτελικά. Το θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε, πονέσαμε γι' αυτό τα προηγούμενα χρόνια. Μιλάμε για την Εθνική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Αυτός θα είναι ο τελικός για εμάς. Θα θυμηθώ το 2007! Οι Ισπανοί μας έκλεψαν εκείνο το παιχνίδι. Το έχω δει πολλές φορές από τότε και με πονάει" εξήγησε ο διεθνής σέντερ στην κάμερα του OTE TV.

Κουφός: "Η άμυνα μάς έδωσε τη νίκη"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουφός πρόσθεσε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Το Βέλγιο είναι δυνατή ομάδα. Παίξαμε καλά όμως στην άμυνα και γι αυτό κερδίσαμε. Έχουμε πολύ καλό σύνολο. Μπορούμε να παίξουμε είτε απ έξω, είτε από μέσα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ