ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπουρούσης: "Ο Βασίλης ξέρει να... καθαρίζει!"

Μπουρούσης: "Ο Βασίλης ξέρει να... καθαρίζει!"

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το σύνθημα για την ολική επαναφορά της Εθνικής απέναντι στην Κροατία και ο Γιάννης Μπουρούσης εξήγησε ότι ο "Kill Bill" πήρε τα σουτ που έπρεπε να πάρει.

Η Εθνική Ανδρών πήρε το ντέρμπι του Γ' ομίλου με την Κροατία, έκανε το 2-0 στο Eurobasket όμως ο Γιάννης Μπουρούσης υπενθύμισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα και συνέστησε ηρεμία.

Ο διεθνής σέντερ ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη επί της Κροατίας: "Απόψε δείξαμε χαρακτήρα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη όμως μην αρχίσουμε και λέμε πάλι για 1η και 2η θέση. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να είμαστε ήρεμοι στα επόμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε, δεν πρέπει να ανεβάζουμε τους τόνους".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη στην ανατροπή: "Ο Βασίλης ξέρει να... καθαρίζει τέτοια παιχνίδια, πήρε τα σουτ που έπρεπε να πάρει. Σε γενικές γραμμές, παίξαμε καλή άμυνα. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τη Γεωργία. Πλέον θα ξεκουραστούμε και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Ηρεμία!".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ