ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπουρούσης και Σλούκας έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση της Εθνικής

Οι Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Σλούκας ξεκουράστηκαν και επέστρεψαν στην Αθήνα, δίνοντας την Δευτέρα (20/6) το "παρών" στην προπόνηση της Εθνικής, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Ειδικά πρόγραμμα για τον Έλληνα γκαρντ.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά συνεχίζεται. Στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προστέθηκαν δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουρούση και Κώστα Σλούκα.

Αμφότεροι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Λαμποράλ Κούτσα και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα. Πήραν άδεια λίγες μέρες ώστε να ξεκουραστούν και ακολούθως επέστρεψαν στην Αθήνα, δίνοντας το "παρών" στην προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα (20/6), όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Κώστας Σλούκας δεν συμμετείχε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης με διαρκή παρακολούθηση της κατάστασης του.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο πέλμα (τραυματισμό που τον κουβαλά από τον περασμένο χειμώνα) και χρειάζεται ξεκούραση ώστε να αναρρώσει. Αυτός είναι και ο λόγος που τις επόμενες μέρες δεν θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με τους συμπαίκτες του, ώστε να μην ζορίσει περισσότερο το πόδι του. Ζητούμενο, άλλωστε, είναι να παρουσιαστεί υγιής και φρέσκος στα παιχνίδια του προολυμπιακού τουρνουά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ