ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπουρούσης: "Γήπεδο χωρίς κλιματισμό. Δεν ντρεπόμαστε;"

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα VIDEO που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube η "Γνώμη Πατρών" δείχνει τον Γιάννη Μπουρούση στην επίσκεψη της Εθνικής Ανδρών στον Μητροπολίτη Πατρών να κάνει παράποντα στους διοργανωτές του τουρνουά της Πάτρας για την απουσία κλιματισμού από το γήπεδο.

Η Εθνική Ανδρών διέλυσε την Ρουμανία στο πρώτο της φιλικό στο τουρνουά της Πάτρας με 106-48. Κατά την διάρκεια του αγώνα ωστόσο οι διεθνείς παίκτες παραπονέθηκαν αρκετές φορές για την αφόρητη ζέστη στο "Δ.Τόφαλος" που είχε ως αποτέλεσμα να ιδρώνουν πολύ και να δυσκολεύονται να αγωνιστούν.

Στην διάρκεια, λοιπόν, της επίσκεψης της αποστολής της ομάδας στον Μητροπολίτη Πατρών, ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό του στους διοργανωτές του τουρνουά που τους συνόδεψαν, λέγοντάς τους: "Μας φέρατε να παίξουμε σε γ ήπεδο χωρίς Air Condition. Δεν ντρεπόμαστε;". Ακριβώς δίπλα καθόταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος που επίσης έγινε δέκτης του παραπάνου του αρχηγού της Εθνικής, που ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό στιγμιότυπο, το οποίο δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube, η "Γνώμη Πατρών":

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ