ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπόγρης: "Στα μέτρα μας η Ρωσία"

Μπόγρης: "Στα μέτρα μας η Ρωσία"

Ο Γιώργος Μπόγρης υποστήριξε ότι η Ρωσία είναι στα μέτρα της Εθνικής ομάδας, η οποία όπως τόνισε βρίσκεται σε κλίμα πρωταθλητισμού, ενώ υπογράμμισε πως οι διεθνείς θέλουν να μπουν στις θέσεις που δίνουν μετάλλιο.

Στα μέτρα της Εθνικής είναι η Ρωσία, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού και ότι η πρόκριση επί της Λιθουανίας έδωσε έξτρα ώθηση στους διεθνείς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Γιώργος Μπόγρης είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία, για τα προημιτελικά του Eurobasket 2017: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν μεγάλη η νίκη μας σαν αουτσάιντερ, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λιθουανία. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας.

Ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες ενώ θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους. Πλέον, η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων".

Ο 28χρονος σέντερ πρόσθεσε στη συνέχεια: " Ήταν πολύ κομβικό το σημείο που η ομάδα άλλαξε το τσιπάκι και έπαιξε καλό μπάσκετ. Είναι και η σημασία του ματς που παίζει ρόλο. Είμαστε παίκτες που μας δίνει κίνητρο πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για να αλλάξει το μυαλό μας και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία μάς δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ