ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπλέξιμο με τον Όγκαστ

Μπλέξιμο με τον Όγκαστ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος" ο Ζακ Ογκαστ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα, επειδή δεν ολοκλήρωσε την απαραίτητη διαδικασία.

Με τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού να ανακοινώνουν την απόφασή τους για αποχή από τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής, το ενδιαφέρον έχει στραφεί σε αυτούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι για την ώρα τηρούν στάση αναμονής.

Στον Παναθηναϊκό, ανήμερα του αγώνα της Εθνικής στην Αγγλία, παίζουν εντός έδρας με τη Ρεάλ για την Ευρωλίγκα και λογικά φαντάζει απίθανο να επιλέξουν την Εθνική ομάδα. Για την ώρα όμως, παραμένει άγνωστο τι απόφαση θα λάβουν, αλλά και το πώς θα εξηγήσουν με τη σειρά τους την ενδεχόμενη απόφαση να μην αγωνιστούν στην Εθνική.

Οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον Παναθηναϊκό είναι οι Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Ογκαστ με τον τελευταίο να εμπλέκεται και σε μια άλλη περίεργη ιστορία. Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης του διαβατηρίου του, που του είχαν στερήσει τις όποιες πιθανότητες συμμετοχής στη Εθνική το περασμένο καλοκαίρι, έπρεπε να στείλει στη FIBA μια δήλωση επιλογής της συμμετοχής του στην Εθνική Ελλάδα, όμως, στην Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν την έλαβαν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Ανεξάρτητα από το αν είναι... αμελής ή απρόθυμος να παίξει στην Εθνική, από την ώρα που ήταν στην αρχική λίστα των 24, έχει ενδιαφέρον η υπόθεση. Διότι αν αρνηθούν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού την συμμετοχή με τα ισχύοντα δεδομένα θα τιμωρηθεί για ματς που έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε, εκτός κι αν τον αντικαταστήσουν στην κλήση με άλλον παίκτη, πιθανότατα συμπαίκτη του για λόγους αριθμητικών ισορροπιών με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ