ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπιλλής: "Ευλογημένοι που είμαστε μέλη της Εθνικής ομάδας"

Μπιλλής: "Ευλογημένοι που είμαστε μέλη της Εθνικής ομάδας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωτήρης Μπιλλής θα επιδιώξει -μαζί με τους συμπαίκτες του- να επαναφέρουν την Εθνική Νέων Ανδρών στην Α' κατηγορία, μέσα από το Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα. Διαβάστε τι είπε γι αυτό στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει ένα μεγάλο στόχο φέτος: την επιστροφή της στην Α' Κατηγορία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποβιβάστηκε πέρσι, με φετινό της στόχο την άμεση επάνοδο. Για την προσπάθεια που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι η Εθνική Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Χαλκίδας μίλησε ο Σωτήρης Μπιλλής. Ο 20χρονος φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για όσα θα κάνουν αυτός κι οι συμπαίκτες του σε μερικές ημέρες, με σκοπό την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

- Ετοιμάζεστε για το ταξίδι στη Χαλκίδα... Αισθάνεστε κάπου την... αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ πλέον;

" Σίγουρα! Ανυπομονούμε για την έναρξη του τουρνουά και όσο πλησιάζει ο καιρός η σκέψη μας είναι μόνο σε αυτό".

- Είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Β’ Κατηγορίας. Στο μυαλό σας ποιο κομμάτι υπερισχύει; Το "Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα" ή το "Β' Κατηγορίας";

" Για εμάς είναι ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με ότι συνεπάγεται αυτό. Αυτό το "Β' Κατηγορία" είναι εκεί ως υπενθύμιση του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή στην Α’ κατηγορία".

- Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να είστε εκεί; Και πόσο για σένα προσωπικά, καθώς λες "αντίο" στις "μικρές" εθνικές ομάδες.

" Η Εθνική Ομάδα είναι ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή! Ο καθένας από εμάς μπορεί να νιώθει μόνο ευλογημένος που είναι μέλος αυτής της ομάδας και εκπροσωπεί τη χώρα του".

- Σας επηρεάζουν οι αρκετές απουσίες που θα υπάρχουν όπως π.χ. αυτές των Παπαγιάννη ή Μήτογλου;

" Σίγουρα είναι σημαντικές οι απουσίες αυτών των παιδιών, αλλά η ομάδα από την πρώτη μέρα έχει δουλέψει σκληρά και με τη σωστή κατεύθυνση, για να πετύχει το στόχο της, την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία".

- Ποια είναι η αγωνιστική ταυτότητα αυτής της ομάδας;

" Πιστεύω πως η δυνατή άμυνα, ανεξάρτητα του ποιος είναι ο αντίπαλος, σε συνδυασμό με την ενέργεια και τις σωστές αποφάσεις, είναι τα βασικά στοιχεία που δίνουν τελικά την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας".

- Μπαίνετε για πρώτη φορά στο γήπεδο για τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης. Τι θα θέλατε να δείτε και να ακούσετε;

" Θα θέλαμε να δούμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας στηρίζει με την παρουσία και τη φωνή του δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε να δημιουργούμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ