ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπαίνει τη Δευτέρα (20/6) ο Μπουρούσης

Μπαίνει τη Δευτέρα (20/6) ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται αύριο (16/6) στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. "Μπαίνει" τη Δευτέρα (20/6) ο Γιάννης Μπουρούσης.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει της συμμετοχής στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Φώτης Κατσικάρης και οι παίκτες του γυμνάστηκαν και την Τετάρτη (15/6) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μπουρούση από την προσεχή Δευτέρα (20/6).

Ο διεθνής σέντερ ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του με τη Λαμποράλ Κούτσα που αποκλείστηκε στα ημιτελικά των ισπανικών playoffs από την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται σε άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων μαζί με τους συμπαίκτες του.

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται αύριο (16/6) στην Αθήνα για λογαριασμό της Εθνικής. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο διεθνής πόιντ-φόργουορντ των Μπακς θα προπονηθεί την ίδια μέρα ωστόσο κάτι τέτοιο θα συμβεί άμεσα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ