ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μίσσας: "Θέμα συγκέντρωσης και διάθεσης"

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÅÙÑÃÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÅÙÑÃÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στη συγκέντρωση και τη διάθεση που δεν είχαν οι παίκτες του στο φινάλε του αγώνα με τη Γεωργία, για να προκύψει η φιλική ήττα (72-71).

Η Γεωργία έκανε ζημιά στην Εθνική Ανδρών, με το τρίποντο του Γκιόργκι Τσιντσάντζε λίγο πριν από το τέλος, στο "Ακρόπολις" ( 72-71 ). Η ομάδα του Ηλία Ζούρου αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, με τον Κώστα Μίσσα να σημειώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως " όλα τα φιλικά είναι μάθημα αρκεί να διορθώνεις τα λάθη σου".

Για να συνεχίσει λίγο αργότερα: " Το πλάνο μας ήταν να περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα και αν δεν βρούμε σκορ από εκεί, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γρήγορα και να βρούμε ανοιχτά σουτ, αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι. Σήμερα δεν είχαμε καθαρό μυαλό και στο τέλος από ένα επιθετικό ριμπάουντ και ένα σουτ χάσαμε. Αυτά τα πράγματα σου δίνουν σήματα για το τι θα διορθώσεις. Είναι θέμα συγκέντρωσης και διάθεσης. Δεν χρειάζεται χρόνος για να τα διορθώσεις αυτά. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι μαθήματα".

Δεν παρέλειψε να σταθεί σε κάτι ακόμη: " Να μην αρχίζουμε πάλι την ιστορία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έχουμε μια άλλη ομάδα χωρίς τον Γιάννη. Το μέγεθός του σίγουρα θα λείψει, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποια ριμπάουντ αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Την Παρασκευή θα αποφασίσουμε για δωδεκάδα γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος τραυματισμός".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: " Συγχαρητήρια στον κόουτς Ζούρο για τη δουλειά του. Η Γεωργία είναι εξαιρετική ομάδα, πολύ δουλεμένη. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Ίσως αυτή η ήττα μπορεί να μας συσπειρώσει. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε από τη Γεωργία που είναι μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου και μάλιστα όταν έχουμε πάρει μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι", ενώ για το ρόλο του στην ομάδα είπε:

" Ξέρω το ρόλο μου, μπορώ να προσφέρω ίσως κάποια διαφορετικά πράγματα από τα πιο βαριά κορμιά. Ο κάθε παίκτης της ομάδας μπορεί να προσφέρει κάποιο διαφορετικό στοιχείο που χρειαζόμαστε. Στο Ευρωπαϊκό θα μετρήσει κι ο εγωισμός. Έχουμε παιδιά να μας καθοδηγήσουν κι εμείς θα βάλουμε τις υπόλοιπες πινελιές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ