ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μίσσας για Εθνική: "Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις"

Μίσσας για Εθνική: "Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Κώστας Μίσσας αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών, δίχως, όμως να επιβεβαιώνει πως είναι αυτός ο "εκλεκτός".

Ο Κώστας Μίσσας βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το "AntetokounBros Event" και όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις πληροφορίες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή στην Εθνική Ανδρών. Ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε να μην επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, όμως αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τον "εκλεκτό" της ΕΟΚ.

"Θεωρώ πως όλο αυτό το σενάριο, το οποίο υφίσταται, θα έχει νόημα, θέση και ουσία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αύριο, μεθαύριο θα υπάρξουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις. Όπως και να το κάνουμε, όταν μιλάμε για την Εθνική, τουλάχιστον για εμάς που έχουμε αγωνιστεί κι έχουμε προπονήσει εθνικές ομάδες, υπάρχει μία τελείως διαφορετική λογική και προσέγγιση. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ