ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μικρός "τελικός" κόντρα στην Σλοβενία

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FRANCE (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FRANCE (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει σε μερικές ώρες την Σλοβενία (16:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 3ο αγώνα της στο Eurobasket 2017, ψάχνοντας μία νίκη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στον όμιλο, αφού στο τέλος της ημέρας μπορεί να υπάρξει τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή!

Η ήττα από την Γαλλία και - κυρίως - ο τρόπος που ήρθε, αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι για την Εθνική Ανδρών. Γιατί μπορεί να "μάζεψε" την κατάσταση στο τέλος, αλλά η εικόνα της για σχεδόν 30 λεπτά ήταν απογοητευτική. Το καλό ωστόσο είναι ότι ουσιαστικά δεν χάθηκε τίποτα.

Σε μερικές ώρες η ομάδα του Κώστα Μίσσα θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία (3/9, 16:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και έχει την ευκαιρία να φέρει τα... πάνω-κάτω στον όμιλο με μία νίκη. Κι αυτό γιατί αν - όπως αναμένεται - η Γαλλία κερδίσει την Φινλανδία, τότε στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στη πρώτη τετράδα (!) ανάμεσα σε Γάλλία, Ελλάδα, Σλοβενία και τον νικητή του τρίτου αγώνα του ομίλου ανάμεσα στην Φινλανδία και την Πολωνία.

Για να έρθει βέβαια αυτή η νίκη θα πρέπει η Ελλάδα να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένη από ότι στον αγώνα με τους Γάλλους. Οι Σλοβένοι έχουν δείξει ήδη εξάλλου στα δύο πρώτα παιχνίδια τους, κόντρα σε Πολωνία και Φινλανδία, ότι είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ και της αρέσει να τρέχει. Κοινώς, οποιαδήποτε στιγμή χαλάρωσης μπορεί να αποβεί... μοιραία για την Ελλάδα, που οφείλει να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ