ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήτογλου: "Ο,τι περνάει από το χέρι μας για την τρίτη θέση"

Μήτογλου: "Ο,τι περνάει από το χέρι μας για την τρίτη θέση"

Ο φόργουορντ της εθνικής ομάδας μπάσκετ U19, Κώστας Μήτογλου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια», με τους Γιώργο Οικονόμου και Σπύρο Κοντό και μίλησε:

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια», με τους Γιώργο Οικονόμου και Σπύρο Κοντό φιλοξενήθηκε Ο φόργουορντ της εθνικής ομάδας μπάσκετ U19, Κώστας Μήτογλου, μιλώντας για:

Για την ήττα στον ημιτελικό από τις Η.Π.Α.: " Οι Η.Π.Α. είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες. Εμείς παλέψαμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα, να μην έχουμε αρνητικά συναισθήματα την Κυριακή και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Τουρκία. Σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε το τι κάναμε καλά και τι όχι. Δυστυχώς φάνηκαν κάποιες αδυναμίες μας στα ριμπάουντ, στην αθλητικότητα και στο τρανζίσιον και την Κυριακή πρέπει να καλύψουμε τα κενά μας".

Για το ματς με την Τουρκία:" Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βγούμε τρίτοι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να μείνουμε προσγειωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε φάση και να παίξουμε σκληρά".

Για τη διαφορά απόδοσης μεταξύ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου: "Το είχαμε πάθει και με την Ισπανία, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ίσως να έχουμε άγχος στην αρχή. Μετά μπαίνουμε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με καλύτερη ψυχολογία".

Για την παρουσία του κόσμου: "Μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει η Ελλάδα είναι φανταστικό να υπάρχει στις εξέδρες 6 με 7 χιλιάδες κόσμου και να μας υποστηρίζει. Και κάποιοι από εμάς δεν είμαστε καν επαγγελματίες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ